Natuurlijk alternatief voor antidepressiva

Bewust wandelen in de natuur

Heb je een depressie of het gevoel er dicht tegen aan te zitten? Ik help jou op een natuurlijke manier en zonder medicijnen te herstellen. Of misschien wil je hulp bij het afbouwen van antidepressiva? *

Ik ken een depressie en weet door welk dal je gaat. Mijn persoonlijke ervaring is dat je een depressie medicijnvrij kan doorkomen. Door te gaan wandelen in de natuur, gesprekken te hebben over jouw levensverhaal, over voeding, structuur en slaap. We wandelen samen door de emoties en gedachten die vastzitten of loskomen en bekijken wat jou kan helpen. 

Tijdens de wandelingen krijg je zicht op:

✥ Het doorbreken van denkpatronen - Hoofd
✥ Omgaan met emoties en gevoelens - Hart
✥ Wat past bij mij qua beweging, ontspanning en voeding - Lichaam
✥ Bewustwording van jouw kwaliteiten en persoonlijke ontwikkeling - Wie ben ik?
✥ Jij bepaalt de richting en het tempo - Wat kan ik doen?

Wil jij herstellen van jouw depressie en dit op een natuurlijke en integrale manier aanpakken? Maak een afspraak voor een vrijblijvende ontmoeting met mij. Ik ben Rianne en ik ben wandelcoach met een brede kijk op leefstijl.

Als ervaringsdeskundige ben ik zeer gemotiveerd jou in dit proces te begeleiden en je te laten zien dat je op een natuurlijke manier, zonder medicijnen, stap voor stap kan herstellen van een depressie.

*in overleg met je eigen behandelaar en arts

- Met succes heb ik de post-hbo gecombineerde Leefstijlinterventie van de MARK Academy en de CRKBO-geregistreerde Wandelcoach Opleiding® afgerond. Als integraal leefstijlcoach ben ik opgenomen in het abituriëntenregister van CPION, het Centrum Post Initieel Onderwijs Nederland.

Begin juli 2019 rond ik de opleiding familie- en organisatieopstellingen bij de Academie voor opstellingen af.

Aangesloten bij ZZP Nederland -

Contact opnemen met mij?