Bosbaden en de Grote Oceaan

21-08-2018

Als je reist door Australië verwonder je je over de vele bossen en regenwouden. Bij het wandelen daar voel je je omringd door vele soorten prachtige en gigantische bomen. Je kunt je hart ophalen en volop bosbaden. Je wordt meegevoerd door het ruisen van de bomen en de geluiden van de vogels. Ook als je langs de oceaan loopt met de eindeloos hoge en ruisende golven, die afwisselend luid of zacht landen op het strand.
Het wandelen in de natuur zorgt dat je tot jezelf komt en ontspant.

De natuur aan de andere kant van de wereld inspireert en je doet nieuwe energie op om alles, in een groter en ander perspectief te zien.

Het is een langgekoesterde wens deze bijzondere reis te maken met man en dochters. We genieten enorm van dit prachtige land en de easy way of life.

Check mijn insta account rivadacoaching_rianne voor meer foto's van onze reis door Australië.

Ander seizoen en ritme

Het is het winter seizoen en ondanks dat zie je al een beetje lente in de natuur. Er zijn veel groene bomen met daar tussen bloeiende bomen en bomen zonder bladeren.
Het daglicht is helder, de zon voelt warmer aan en het wordt al vroeg donker.
Als je via de oostkust naar het noorden reist wordt het warmer.
Er klinken andere vogelgeluiden in het bos en in de duinen. Het is soms een kakofonie van vogels die roepen naar elkaar.

Ontdekkingstocht

Het opzetten van een eigen coachpraktijk is een grote ontdekkingstocht. Steeds zoekende en vragende wat past bij mij, welke keuzes maak ik, welke weg kan ik bewandelen, wat voelt goed zodat ik dicht bij mezelf blijf.
Het is net als reizen, je hebt een doel en een reisplan. Dit kun je volgen en je kunt er van afwijken door steeds te vragen, voelt het goed, blijven we hier langer of reizen we door.

Missie en mijn verhaal

Aan het einde van deze week heb ik weer een afstand te overbruggen naar huis. I'm on my way schreef ik laatst over de ontdekking van mijn missie. Dat mijn ervaring is dat je op een natuurlijke manier, zonder medicijnen, stap voor stap kan herstellen van een depressie.

Voor de vakantie, heb ik mijn missie kunnen vertalen naar mijn verhaal. Je kunt hierover lezen op mijn website www.rivadacoaching.nl en ook over mijn aanbod wat-bied-ik-aan/

Wil jij herstellen van jouw depressie en dit op een natuurlijke en integrale manier aanpakken? Maak een afspraak voor een vrijblijvende ontmoeting met mij.

Kijk vooral wat is geluk(t) en pluk de dag

Kijk vooral wat is geluk(t) en pluk de dag

Read more

Contact opnemen met mij?