Wandelcoach Utrecht

Ervaringsdeskundige en wandelcoach in Utrecht

Ben je onrustig, gehaast, angstig? Ga je altijd maar door en heb je daardoor het gevoel tegen een burn-out of depressie aan te zitten? Als ervaringsdeskundige en wandelcoach in Utrecht en omgeving begeleid ik jou op een natuurlijke en integrale manier. Hierdoor vind je de rust in je hoofd terug en aard je in je lichaam. Al wandelend in de natuur gaan we op verkenning. Dit kan ook rond de tafel voordat we een korte wandeling gaan maken. Voorafgaand aan de verkenning mag je alvast een vragenlijst invullen op basis van het integraal balansmodel. Deze ingevulde vragenlijst vormt het uitgangspunt om helder te maken hoe jouw situatie eruit ziet en waar je tegen aanloopt. Zo kunnen we een plan maken en stappen zetten die goed aansluiten op jouw hulpvraag. Ben je benieuwd naar de ervaringen van anderen met mij als wandelcoach in Utrecht? Lees de ervaringen!
Aanbod

Aanbod van wandelcoach in Utrecht

Ben je op zoek naar een wandelcoach in Utrecht om inzicht te krijgen in je gevoelens of bepaalde patronen? Ik help je te laten zien dat je weer terug kunt naar je eigen natuur door het zijn in de natuur. Zo kun je weer vanuit jezelf een nieuwe beweging maken. Je stappen tijdens het wandelen zorgen namelijk voor een bepaalde cadans en je wordt bewust van je lichaam, gevoel, ademhaling en zintuigen. Na de wandeling(en) word je helder in je hoofd en ga je anders tegen dingen aankijken. Ook zorgt wandelcoaching ervoor dat je tot jezelf komt, ontspant en weer kunt genieten van het leven. Wil je weten wat ik voor jou als wandelcoach in Utrecht kan betekenen? Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een coach in Utrecht waar burn-out herstel centraal staat? Bekijk mijn aanbod of neem direct contact op om een afspraak in te plannen!
Over mij

Wandelen in kleine groepen

Heb je iets te vieren of wil je gezellig samen met een groepje vriendinnen of collega’s de natuur in? Regelmatig organiseer ik als coach in IJsselstein en omgeving wandel-events zodat je op een laagdrempelige manier de kracht van de natuur kunt ervaren. We staan stil bij het seizoen en wat er op dit moment speelt in jouw leven. Daarnaast staan er tijdens de wandelingen zeven stappen centraal om de natuur zo optimaal mogelijk te beleven. Tussen de stappen door is er ruimte voor stilte en uitwisseling. Deel je zorgen waardoor je je weg lichter kunt gaan vervolgen. Wandel een keer met mij mee de natuur in om in alle rust daar bij stil te staan. Zo kun je weer vertrouwen terugkrijgen in je eigen gevoel. Geef je direct op voor een event door te bellen naar:  06-25 110 500
Neem contact op

Contact opnemen met mij?