Aanbod

Samen wandelen naar jouw kern

Het wandelen in de natuur helpt om op onderzoek uit te gaan. Woorden en antwoorden te vinden op vragen die er spelen. Het is heilzaam, geeft ontspanning zodat je makkelijker tot de kern komt. Er komt meer los en in beweging. Het geeft ook “lucht” in een gesprek. Je eigen weg of spoor lopen is letterlijk aanwezig.

De eerste ontmoeting (half uur)

We maken kennis in een ommetje of telefonisch. We gaan eerst kijken wat jij op dit moment nodig hebt en wat jouw hulpvraag is. Ik vertel jou wie ik ben als wandelcoach en hoe wij op verkenning gaan in de natuur. Hebben we een klik dan maken we een afspraak voor het intakegesprek: "Op verkenning" dit is de start van het wandelcoachtraject.

Je ontvangt GRATIS een notitieboekje waarin je gedachten en gevoelens in kunt schrijven.

Op verkenning (1,5 uur)

We gaan wandelend in de natuur op verkenning met het intakegesprek. Dit kan ook rond de tafel, voorafgaand door een korte wandeling.

Voorafgaand aan de verkenning mag je een vragenlijst invullen op basis van het integraal balansmodel: klik hier.

Met de ingevulde vragenlijst als uitgangspunt gaan we helder maken wat de situatie is en waar je tegen aan loopt. Welke stappen wil je zetten die jou verder op weg helpt bij jouw hulpvraag. We bekijken samen hoeveel wandelingen er nodig zijn.

De ontdekkingstocht (1,5 uur)

In deze wandelingen gaan we op onderzoek uit in de natuur wat past bij jouw hulpvraag of wens.

We gebruiken onze zintuigen, ademhaling en wandelen langs paden die je niet kent om op andere gedachten en ideeën te komen.Tussen de wandelafspraken door krijg je oefeningen en tips over wat je kunt aanpassen of veranderen om jou te helpen even stil te staan of stappen te maken. We stemmen af welke keuzes jij kunt maken die bij jou passen, die haalbaar zijn en waar je blij van wordt. Ik help jou op een praktische manier op weg.

Wandelen in de natuur maakt dat gedachten en gevoelens minder heftig zijn naast die grote boom, het groen en onder het blauwe hemeldek. Het relativeert, ontspant en daardoor zie je in de natuur andere patronen die verder kunnen helpen en van betekenis voor jou zijn.

Tarieven voor het wandelen in de natuur

➤ Kennismaking, de eerste ontmoeting is gratis
➤ Individueel wandelcoachtraject van 5 wandelingen van 1,5 uur: € 600,- 
➤ Familieopstelling duur 2,5 uur: € 90,- per uur

Een individueel wandelcoachtraject bestaat uit:

✥ Integraal vragenlijst balansmodel
✥ Intakegesprek
✥ Oefeningen om thuis mee aan de slag te gaan
✥ Aanvullende informatie ter ondersteuning bij jouw individueel proces
✥ Gedurende het traject telefonisch of e-mailcontact indien nodig

In overleg is betaling in termijnen mogelijk. Voor particulieren zijn de prijzen inclusief 21% BTW. Voor bedrijven zijn de tarieven op aanvraag en inclusief 21% BTW. In een straal van 15 km rond IJsselstein reken ik geen reiskosten, daarbuiten bereken ik reistijd (€ 80,- per uur) en reiskosten.

We gaan wandelen in het bos bij Amelisweerd in Bunnik of op een locatie bij jou in de buurt.

Mogelijkheden vergoedingen

➤ Declareren van de kosten bij de werkgever in kader van opleidingsbudget of ziektepreventie.
➤ Als zorgkosten opvoeren bij de jaarlijkse belastingaangifte voor het terugkrijgen van een relevant deel.

.Tips vergoeding coaching via je werkgever

Wandelen in de natuur helpt relativeren. Het geeft evenwicht tussen hoofd en hart, ontspanning en ruimte om je af te vragen: wie ben ik en wat vind ik belangrijk?

Contact opnemen met mij?