Aanbod

Leven vanuit je ware essentie

Het wandelen in de natuur helpt om op onderzoek uit te gaan. Woorden en antwoorden te vinden op vragen die er spelen. Het is heilzaam, geeft ontspanning zodat je makkelijker tot de kern komt. Er komt meer los en in beweging. Het geeft ook “lucht” in een gesprek. Je eigen weg of spoor lopen is letterlijk aanwezig.

De kennismaking (half uur)

We maken kennis telefonisch of via videobellen. We kijken wat jij op dit moment nodig hebt en wat jouw hulpvraag is. Ik vertel jou wie ik ben als coach en hoe wij op verkenning gaan in de natuur. Hebben we een klik dan maken we een afspraak voor het intakegesprek: "Op verkenning" dit is de start van het coachtraject.

Op verkenning (1,5 uur)

We gaan de natuur in met jouw vraag of thema.

Met jouw vraag als uitgangspunt gaan we helder maken wat de situatie is en waar je tegen aan loopt. Welke stappen wil je zetten die jou verder op weg helpt bij jouw hulpvraag. We bekijken samen hoeveel sessies er nodig zijn.

Afhankelijk van de vraag maken we gebruik van een vragenlijst op basis van het integraal balansmodel: klik hier.

De ontdekkingstocht (1,5 uur)

In deze ontdekkingstocht gaan we op onderzoek uit in de natuur wat past bij jouw hulpvraag of wens.

We gebruiken onze zintuigen, ademhaling en wandelen langs paden die je niet kent om op andere gedachten en ideeën te komen.Tussen de wandelafspraken door krijg je oefeningen en tips over wat je kunt aanpassen of veranderen om jou te helpen even stil te staan of stappen te maken. We stemmen af welke keuzes jij kunt maken die bij jou passen, die haalbaar zijn en waar je blij van wordt. Ik help jou op een praktische manier op weg.

In de natuur zijn, maakt dat gedachten en gevoelens minder heftig zijn naast die grote boom, het groen en onder het blauwe hemeldek. Het relativeert, ontspant en daardoor zie je in de natuur andere patronen die verder kunnen helpen en van betekenis voor jou zijn.

Tarieven voor sessies in de natuur

➤ Kennismaking of eerste ontmoeting van 20 minuten is gratis
➤ Individueel coachtraject van 3 sessies van 1,5 uur: € 344,- (korting € 16,-) 
➤ Individueel coachtraject van 5 sessies van 1,5 uur: € 577,- (korting € 23,-) 
➤ Coachingssessie voor jongeren tot 25 jaar van 1,5 uur: € 60,- per sessie
➤ Familieopstelling, duur 1,5 - 2,5 uur: € 80,- per uur

Een coachtraject bestaat uit:

✥ Intakegesprek
✥ Vragenlijst holistisch balansmodel, indien van toepassing
✥ Eenvoudige oefeningen en informatie die passend zijn voor jou en jouw proces
✥ Gedurende het traject telefonisch of e-mailcontact indien nodig

In overleg is betaling in termijnen mogelijk. Voor particulieren zijn de prijzen inclusief 21% BTW. Voor bedrijven zijn de tarieven op aanvraag en inclusief 21% BTW. In een straal van 15 km rond IJsselstein reken ik geen reiskosten, daarbuiten bereken ik reistijd (€ 80,- per uur) en reiskosten.

Ik coach in het bos bij landgoed Amelisweerd in Bunnik, landgoed Beerschoten in De Bilt of op een locatie bij jou in de buurt.

Mogelijkheden vergoedingen

➤ Declareren van de kosten bij de werkgever in kader van opleidingsbudget of ziektepreventie.
.Tips vergoeding coaching via je werkgever

Wandelen in de natuur helpt relativeren. Het geeft evenwicht tussen hoofd en hart, ontspanning en ruimte om je af te vragen: wie ben ik en wat vind ik belangrijk?

Contact opnemen met mij?