Bewust Leven naar je Natuur

Kom in de natuur in een hernieuwde verbinding met jezelf

 

Waardoor loop je nu vast in je leven en in een verhaallijn? Waar zitten de overtuigingen en patronen in jouw hoofd, de pijn of spanning in jouw lichaam, die belemmeren om jouw eigen authentieke ZIJN te leven?

We gaan de natuur in met jouw levensverhaal. We kijken met hulp van familieopstellingen, systemisch werk, wat er in het gezin van herkomst en in generaties voor jou is gebeurd, waardoor je nu vastloopt. We lopen samen en staan stil bij de emoties en gedachten die vastzitten of juist loskomen.

Ik kijk holistisch naar de mens als geheel, lichaam, geest en ziel:

✥ Hoofd - gedachten en overtuigingen
✥ Hart - wat voel ik
✥ Buik - verwerken van emoties, verdriet, stress
✥ Ziel - onderrug, innerlijke basis, verantwoordelijkheid dragen
✥ Bewustwording van jouw waarden - wie ben ik?
✥ Eigen tempo en ritme volgen - welke nieuwe beweging kan ik maken?

We gaan voelen wat het lichaam te vertellen heeft, naast het verhaal, de woorden en beelden in de natuur. Er ontstaat ruimte voor de emoties en door mijn intuitieve waarneming kan de helende energie bij jou weer gaan stromen. Zo kan de verbinding met jezelf weer herstellen en ontstaat er een nieuw evenwicht, een innerlijk rustpunt en balans. Een herziening van jou en van je systeem.

Wil jij je gevoelens beter leren kennen? Op adem en tot rust komen, zodat er meer ruimte ontstaat voor helder inzicht en creativiteit? 

Voel je welkom om een afspraak te maken!

Ik ben Rianne, mijn kracht en talent zijn dat ik goed kan invoelen en luisteren met een vleugje humor, om daarmee samen met jou, de essentiële draad uit jouw levensverhaal te kunnen halen.

 

Naast persoonlijke coaching heb ik mij verdiept in de volgende leer- en speelvelden:

- assistent begeleider bij de Academie voor Opstellingen, systemisch werken, (familie-) opstellingen, mindfulness en lichaamswerk.

- de post-hbo familie- en organisatieopstellingen bij de Academie voor Opstellingen 

- de post-hbo CRKBO-geregistreerde Wandelcoach Opleiding® 

- de post-hbo gecombineerde Leefstijlinterventie van de MARK Academy

- Als integraal leefstijlcoach ben ik opgenomen in het abituriëntenregister van CPION, het Centrum Post Initieel Onderwijs Nederland.

 
 

Contact opnemen met mij?