Ervaringen

Mijn ervaring is dat als je hulp vraagt, op het pad dat je loopt, je steeds een stap verder komt. Je kunt en hoeft keuzes niet alleen te maken. Het helpt jou om steeds dichter bij jezelf te komen. Ieder mens is uniek en bij iedereen verloopt het veranderproces anders en in een wisselend tempo.

Angelique

Niet weten wat er komen gaat en hoe alle aspecten en elementen in de natuur een rol kunnen spelen.

Heel bijzonder en knap om te zien hoe jij enerzijds oog hebt om vanuit jouw eigen lijf, mij te begeleiden en de vragen te stellen die mij de antwoorden geven en anderzijds zo bewust te zijn van het mooie om ons heen wat gebeurt op het juiste moment waardoor het resoneert en meer verankerd in mij.

Van binnen naar buiten in plaats van buiten naar binnen. Dat is misschien wel de kern van onze drie mooie sessies. Ik ben dankbaar voor de mooie momenten, gesprekken en inzichten. Het heeft me al op weg geholpen en ik weet zeker dat ik er nog vaak met een warm gevoel op terug zal kijken. Bedankt daarvoor.

Sandra

Ik merk dat er veel (positieve) energie aan het stromen is. Ik vind het "ineens" heerlijk om stil te zitten/te vertragen. De laatste coachsessie was een heel bijzonder moment, waar het verstopte verlangen weer naar boven kwam! Ik ben dankbaar voor de momenten die we samen hebben gehad. Je bent een mooi mens en ik heb heel veel gehad aan onder andere de rust die je mij gaf, kon ik iedere week maar met je wandelen. 

Anonymous

Je wandelt met mij mee (letterlijk en figuurlijk) en soms even stil staan. De gebruikte metaforen in de natuur zijn ook erg toepasselijk. Je hebt een fijn luisterend oor.

De coachsessies waren steeds een moment om bij mijzelf stil te staan, mijn wensen, behoeften en emoties. Daarbij kreeg ik meer inzicht en acceptatie in mijn privé situaties.

Cognitief wist ik al veel, maar het echt voelen ervan, echt accepteren in je hart is iets anders. Dat kan ik nu beter. Door meer door te ademen naar mijn gevoel, kaken ontspannen en bewust even stil zitten of staan.

Sander

De coachsessies waren erg waardevol voor mij. Door burn-out klachten, een opeenstapeling van privé en werk situaties, was ik uitgeschakeld. De combinatie wandelen in de natuur met een goede sparringpartner, heeft mij meer rust en inzichten gegeven in wie ik ben en hoe ik reageer. Je confronteert en zet cognitieve therapie in op jouw eigen manier.

Ik ben anders gaan denken, kan beter relativeren, mijn grenzen aangeven wat kan ik zelf doen en wat kan ik delegeren. Daardoor kan ik beter voor mijzelf zorgen en bewuster keuzes maken waar ik energie van krijg. De dagelijkse ademhalingsoefeningen en mezelf de vraag te stellen hoe het eigenlijk gaat, zijn voor mij belangrijk geworden om de dag te starten.

Door een familieopstelling, om te kijken waar mijn plek is ten aanzien van mijn ouders, realiseerde ik mij dat ik de taak van mijn vader niet meer hoef over te nemen. Ik mag mijn eigen keuzes maken.

Liesbeth

Een dubbel hartelijk bedankje: ik wil je hartelijk bedanken voor je hartelijke en betrokken persoonlijkheid. Door de juiste vragen te stellen, heb je me weer op het juiste pad weten te zetten. Ik had weinig energie, doordat de balans tussen geven en ontvangen niet goed was door veranderende omstandigheden thuis. Vanuit mijn persoonlijke hulpvraag gingen we op zoek naar mogelijkheden. Je draagt suggesties aan, maar laat het vanuit mijzelf komen.

De coachsessies hebben mij meer energie gegeven en ik zie het leven wat luchtiger in. Door (bijna) dagelijks een ommetje te maken, eerst tijd voor mijzelf te maken, ontvangen, kan ik daaruit weer geven. Ik heb het handletteren opgepakt en ben bewuster bezig met mijn ademhaling.

Aisha

Dankjewel voor jou zijn! Dat geeft ook de ruimte om zo open te durven zijn. Fijn dat ik ook kan zijn tijdens de coachsessie, even niet hard werken, te beschouwen, aanschouwen, mijn verhaal kunnen doen, te ordenen, evalueren. Een luisterend oor voor mij, samen de puntjes op de i, aandacht voor mijzelf had ik nodig na een drukke week. Genieten van de natuur, terug naar het hart en weer in mijn kracht staan.

Marie-José

Na de zomer lukte het mij niet meer om mijn werk te doen. Mijn hoofd zat vol en ik was mijzelf kwijtgeraakt. Ik verloor kort na elkaar mijn beide ouders (op leeftijd). Daarbij kwamen ook de zorgen om mijn zus en broer. Ik voelde de last en het onvermogen. 

Ik ben tot rust gekomen door te aarden via ademhaling, stil te staan en in de natuur te zoeken naar mijn gevoel. Gaande het coachingstraject heb ik geaccepteerd dat ik het allemaal niet hoef te weten en op te lossen. Ik voel me weer mezelf. Ik heb de kracht van mijn moeder ervaren en echt gevoeld. Ik heb letterlijk gezien dat ik mooi ben en er toe doe. Dat het belangrijk is om steeds bij jezelf te rade te gaan en te blijven. Ik ben de eerste bron. Pas als ik goed voor mezelf zorg, kan ik er voor anderen zijn. Ik wil in het hier en nu leven en voelen wat goed voor mij is. Zien wat de dag brengt en af en toe achterover leunen en laten gebeuren. Omarmen en loslaten.

Rianne kan heel goed rust brengen. Via de natuur laat ze je tot inzichten komen. Bomen, water, vogels, paddenstoelen, bruggetjes op ons pad krijgen betekenis en bieden houvast om stil te staan bij wat er echt toe doet. Ze heeft mij geholpen om tot rust, stilstand en uiteindelijk in beweging te komen.

Maxime

Het grootste gedeelte van de tijd voelde ik mij erg down en wist zelf even niet hoe ik de dagen door moest komen. Ik zat tegen een depressie aan. Het wandelen in de natuur in plaats van stilzitten werkte voor mij erg goed. Het doen en ervaren van een familieopstelling was heel nieuw voor mij. Het was helpend in het proces.

Door de gesprekken en het wandelen ben ik rustiger en kalmer geworden. Ik kan mezelf ook beter helpen te ontspannen als ik gestrest ben. Wat ik vooral heel prettig vond dat je mij eerst altijd liet uitpraten en mij liet inzien dat niet alles vandaag opgelost hoeft te zijn. Ik vond het fijn coachingstraject.

Astrid

Familieopstelling: wat ik heel fijn heb gevonden is de rust die je uitstraalde. Die ervaarde ik doordat je stiltes liet vallen en niet te pas en te onpas reageerde. Soms stelde je een vraag. Soms gaf je terug hoe jij het zag of ervaarde. Dat gaf ruimte voor mij en ook bevestiging om daar op verder te kunnen.
Ik heb ervaren dat jij in verbinding kunt zijn en gelijktijdig mijn proces bij mij te laten.
Dank je wel voor de onbevooroordeelde aandacht en wijze waarop je deze opstelling hebt begeleid.

Eline

Ik kijk tot nu toe al terug op een zeer waardevol coachingstraject. Het heeft me tot dusver goed geholpen om vooral anders naar dingen te kijken, of zelfs überhaupt ernaar te kijken. Het praten tijdens het wandelen lukt en dat is op zich voor mij al een soort openbaring. Ook de connecties zoeken in de natuur doet (mij) erg goed.

De afgelopen weken heb ik erg veel geleerd en ben daar blij mee en dankbaar voor. Belangrijk is de rol van Rianne als coach hier in. Het is bijzonder om te merken wat de gesprekken en de wandelingen met mij gedaan hebben tot nu toe. Het met twee benen op de grond gaan staan, rust bewaren in situaties die niet gemakkelijk zijn, ergens op terugkomen. En vooral... mijn gevoel volgen, mezelf serieus nemen, de juiste mensen vertrouwen.. en niet alleen maar aardig hoeven zijn... Ben blij met Rianne!

Ik besef me dat ik nog veel moet/kan/mag leren over wat we allemaal besproken hebben. Maar het geeft me vertrouwen dat dit 'gelukt' is, dat het goed voelt en dat ik mag ervaren dat hulp vragen ook zo kan uitpakken.

Ilona

Het ging geleidelijk beter, omdat ik mij steeds beter ging voelen. Door consequent te wandelen, mijn voeding aan te passen en de ademhalingsoefeningen, ging het steeds beter. Mijn lichamelijke klachten namen af. Ik kreeg meer rust in mijn hoofd en het leek wel alsof ik meer ruimte had en ook mocht nemen. Ik voel me heel dankbaar dat Rianne mij in dit proces heeft kunnen begeleiden.

Susan

Het coachen en zijn in de natuur heeft mij veel gebracht. Rianne was mijn gids naar mijn voelen. Hierin heb ik een enorme start gemaakt dit te ontwikkelen en dat gaat nog steeds door. Door de uitnodigende houding kon ik heel makkelijk mezelf zijn en het voelde vertrouwd. Het luisteren en het samenvatten hielp om mijn gedachten en zinnen te ordenen. Ik voelde de noodzaak voor een coachingstraject, omdat ik de gewone dagelijks relatief kleine probleempjes als stroef ging ervaren.

Leonie

Het coachingstraject heeft mij gebracht dat ik meer mag genieten van de mooie dingen in het leven. Ik kan meer dan ik soms denk in mijn werk en thuis. Door het buiten wandelen in de natuur komen de vragen en laat je in een bepaalde richting denken. Ik vond het niet altijd makkelijk om antwoorden te geven. Rianne heeft een luisterend oor en ze is heel positief. Dat doet je als mens groeien in je eigen waarde, erg leuk en fijn.

Contact opnemen met mij?