Ervaringen

Mijn ervaring is dat als je hulp vraagt, op het pad dat je loopt, je steeds een stap verder komt. Je kunt en hoeft keuzes niet alleen te maken. Het helpt jou om steeds dichter bij jezelf te komen. Ieder mens is uniek en bij iedereen verloopt het veranderproces anders en in een wisselend tempo.

Eline

Ik kijk tot nu toe al terug op een zeer waardevol traject. Het heeft me tot dusver goed geholpen om vooral anders naar dingen te kijken, of zelfs überhaupt ernaar te kijken. Het praten tijdens het wandelen lukt en dat is op zich voor mij al een soort openbaring. Ook de connecties zoeken in de natuur doet (mij) erg goed.

De afgelopen weken heb ik erg veel geleerd en ben daar blij mee en dankbaar voor. Belangrijk is de rol van Rianne hier in. Het is bijzonder om te merken wat de gesprekken en wandelingen met mij gedaan hebben tot nu toe. Het met twee benen op de grond gaan staan, rust bewaren in situaties die niet gemakkelijk zijn, ergens op terugkomen. En vooral... mijn gevoel volgen, mezelf serieus nemen, de juiste mensen vertrouwen.. en niet alleen maar aardig hoeven zijn... Ben blij met Rianne!

Ik besef me dat ik nog veel moet/kan/mag leren over wat we allemaal besproken hebben. Maar het geeft me vertrouwen dat dit 'gelukt' is, dat het goed voelt en dat ik mag ervaren dat hulp vragen ook zo kan uitpakken.

Ilona

Het ging geleidelijk beter, omdat ik mij steeds beter ging voelen. Door consequent te wandelen, mijn voeding aan te passen en de ademhalingsoefeningen, ging het steeds beter. Mijn lichamelijke klachten namen af. Ik kreeg meer rust in mijn hoofd en het leek wel alsof ik meer ruimte had en ook mocht nemen. Ik voel me heel dankbaar dat Rianne mij in dit proces heeft kunnen begeleiden.

Susan

Het coachen en wandelen in de natuur heeft mij veel gebracht. Rianne was mijn gids naar mijn voelen. Hierin heb ik een enorme start gemaakt dit te ontwikkelen en dat gaat nog steeds door. Door de uitnodigende houding kon ik heel makkelijk mezelf zijn en het voelde vertrouwd. Het luisteren en het samenvatten hielp om mijn gedachten en zinnen te ordenen. Ik voelde de noodzaak voor een coachingstraject, omdat ik de gewone dagelijks relatief kleine probleempjes als stroef ging ervaren.

Leonie

Het heeft mij gebracht dat ik meer mag genieten van de mooie dingen in het leven. Ik kan meer dan ik soms denk in mijn werk en thuis. Door het buiten wandelen in de natuur komen de vragen en laat je in een bepaalde richting denken. Ik vond het niet altijd makkelijk om antwoorden te geven. Rianne heeft een luisterend oor en ze is heel positief. Dat doet je als mens groeien in je eigen waarde, erg leuk en fijn.

Contact opnemen met mij?