Voor wie

We gaan samen op pad

Loop jij tegen je grenzen aan of loop je vast in je werk? Raak je fysiek verkrampt en verstrikt in je gedachten? Zie je even geen uitweg meer? Dan wandelen wij samen het bos in op zoek naar de beren op jouw weg.

Herken je dit bij jezelf?

✥ Ik stel hoge eisen aan mijzelf en dit uit zich in perfectionisme
✥ Ik geef steeds aandacht en zorg aan anderen en wil dit oplossen 
✥ Ik voel spanning in mijn lichaam en krijg onverklaarbare buikpijn
✥ Ik neem besluiten met het hoofd, zo hoort het
✥ Ik kan niet goed bij mijn gevoel komen. Wat wil ik nu zelf en waar heb ik behoefte aan?
✥ Ik heb het gevoel dat ik met mijn rug tegen een muur sta en niet verder kan
✥ Ik voel mij somber en piekergedachten keren steeds terug
✥ Ik wil controle en invloed hebben op bepaalde situaties
✥ Ik voel mij rusteloos en slaap niet goed
✥ Ik heb een onbestemd gevoel, ik kan mijn vinger er niet op leggen         

We gaan samen op pad

Als wandelcoach neem ik je mee naar buiten de natuur in en ga op paadjes die je nog niet kent om zo op andere gedachten of ideeën te komen. Door mijn persoonlijke en concrete vragen kom je zelf op ideeën en tot nieuwe inzichten. Ik help je om weer een helder beeld van jezelf te krijgen en structuur aan te brengen in leven, zodat je door de bomen het bos wèl weer gaat zien.

Tot de kern komen en patronen veranderen

Je landt in je lichaam, je komt tot jezelf en je ontspant. Het wordt helder in je hoofd en het verruimt je blik. Je ziet welke natuurlijke keuzes je kunt maken, die bij jou passen. De antwoorden zitten vaak al in jezelf, maar om ze te horen, heb je hulp nodig. Mijn hulp!

Je zult tijdens het wandelen in de natuur tot de ontdekking komen wat jouw tempo is en wat jou gaat helpen bij jouw vragen en herstel. Wil je inzicht in je patronen en wat met elkaar samenhangt? Dan gaan we samen jouw wensen in kleine stappen concreet maken voor een natuurlijk resultaat. Je kunt je gedrag, vaste gewoontes en patronen veranderen zodra je het herkent als jouw gedrag. Kom mee wandelen in de natuur en ervaar wat dit voor jou persoonlijk betekent.

Contact opnemen met mij?