Voor wie

We gaan samen de natuur in en volgen jouw levenslijn

Gaat er onbewust een gebeurtenis of verhaal van vroeger een rol spelen? Loop jij tegen je grenzen aan thuis of op je werk? Raak je fysiek verkrampt en verstrikt in je gedachten? Zie je even geen uitweg meer? Dan gaan wij samen het bos in op zoek naar de denkbeeldige beren op jouw weg. 

Herken je dit bij jezelf?

Soms komt er een punt in je leven dat er een gebeurtenis of verhaal van vroeger ineens een rol gaat spelen. Wat hebben de emoties en fysieke signalen zoals vermoeidheid, buikpijn, angst, rusteloosheid, stress, niet goed slapen jou te vertellen en hoe ga je daarmee om? Vragen die hierbij naar boven kunnen komen zijn:

✥ Waarom voelt mijn lichaam zo gespannen? 
✥ Waarom voel ik mij onzeker?
✥ Waarom reageer ik zo defensief?
✥ Waarom loopt alles zo moeizaam tussen mij, mijn ouders, familielid, partner of ex-partner? 
✥ Hoe vind ik meer rust in mijzelf?
✥ Hoe kan ik minder streng zijn voor mijzelf?
✥ Waarom heb ik moeite met mijzelf uit te spreken? 
✥ Waarom wil ik controle en invloed hebben op bepaalde situaties?
✥ Wat wil ik nu zelf en waar heb ik behoefte aan?

 Dit zijn voorbeelden, wellicht speelt er nog een andere vraag bij je.

We gaan samen op pad

Als natuurcoach neem ik je mee naar buiten de natuur in en ga op paadjes die je nog niet kent om zo op andere gedachten of ideeën te komen. Door mijn persoonlijke en concrete vragen kom je zelf op ideeën en tot nieuwe inzichten. Ik help je om weer een helder beeld van jezelf te krijgen en structuur aan te brengen in leven, zodat je door de bomen het bos wèl weer gaat zien.

Tot de kern komen en patronen veranderen

Je landt in je lichaam, je komt tot jezelf en je ontspant. Het wordt helder in je hoofd en het verruimt je blik. Je ziet welke natuurlijke keuzes je kunt maken, die bij jou passen. De antwoorden zitten vaak al in jezelf, maar om ze te horen, heb je hulp nodig. Mijn hulp!

Je zult tijdens het wandelen in de natuur tot de ontdekking komen wat jouw tempo is en wat jou gaat helpen bij jouw vragen en herstel. Wil je inzicht in je patronen en wat met elkaar samenhangt? Dan gaan we samen jouw wensen in kleine stappen concreet maken voor een natuurlijk resultaat. Je kunt je gedrag, vaste gewoontes en patronen veranderen zodra je het herkent als jouw gedrag. Kom mee wandelen in de natuur en ervaar wat dit voor jou persoonlijk betekent.

Contact opnemen met mij?