Agenda

Seizoens- en themawandelingen

Wandelcoaching is naast elkaar wandelen en praten. Wandelen in de natuur zorgt er voor dat het praten als vanzelf gaat. We staan stil bij de natuur, het seizoen en bij wat er op dit moment speelt in jouw leven.

Wil jij ook op een laagdrempelige manier ervaren wat wandelcoaching voor jou kan betekenen? Je bent van harte welkom op de volgende dagen!

Elke maandag vanaf 29 april tot 24 juni van 10.00-11.00 uur, "Een Xperience". Vertrekpunt Teenschillerpad 2, IJsselstein € 7,50 per keer, 5 rittenkaart € 25,- 

"Een Xperience" door weilanden en parken met wisselende thema’s, bewust wandelen, ontspanning en aandacht geven aan jezelf. Er is ruimte voor stilte en uitwisseling. Op 13 mei en 17 juni een gratis kennismaking via het Groentrefpunt.

Woensdag 5 juni 19.00-20.30 uur "Op Verkenning" IJsselsteinse Bos. Vertrekpunt parkeerplaats Noord IJsseldijk t.o. Pannenkoekenhuis € 12,50 per keer

Thema Lente: Wat wil er bij jou tot bloei of verandering komen? Welke bewuste keus wil jij maken over bewegen, ontspanning, gedachten, emoties en voeding? Er is ruimte voor stilte en uitwisseling. Aan het einde van de wandeling kun je één actie concreet voor jezelf benoemen. 

Maandag 29 juli 10.30-12.00 uur, Zomerfestijn. Vertrekpunt, parkeerplaats Noord IJsseldijk t.o. Pannenkoekenhuis € 10,-

Zomerfestijn* in het IJsselsteinse bos. Wandelen in het bos zorgt er voor dat je bewust wordt van je lichaam, gevoel, ademhaling en zintuigen. Je komt tot jezelf, ontspant en kunt genieten van het zomer festijn in het bos. * Aanmelden voor de bewuste wandeling gaat via de website van het Zomerfestijn. Zie voor meer informatie het boekje dat binnenkort verschijnt.

Vind je het leuk om mee te gaan met een van deze activiteiten? Je kunt je aanmelden op info@rivadacoaching.nl en je ontvangt meer informatie! Als je een vraag hebt kun je mij ook bellen! Wat brengt het je? 

  • Je stappen tijdens het wandelen zorgen voor een bepaalde cadans.
  • Je wordt bewust van je lichaam, gevoel, ademhaling en zintuigen.
  • Het wordt helder in je hoofd en je gaat anders tegen dingen aankijken.
  • Je komt tot jezelf, ontspant en kunt weer genieten van het leven.

We wandelen met een kleine groep, dus meld je snel aan.

 

*Let op: maandag 27 mei en 10 juni vinden er geen wandelingen plaats.

Contact opnemen met mij?