Coach IJsselstein, systemisch natuurcoach

Vind jouw coach in IJsselstein

Loopt je hoofd en lichaam over? Wil je weer in verbinding komen te staan met wat je voelt in je lijf? Als coach uit IJsselstein loop ik graag met je op in de natuur. Dit kan in omgeving IJsselstein maar we kunnen ook uitweiden naar de regio Utrecht, oDe Bilt of Driebergen. Tijdens een sessie in de natuur help ik jou te vertragen, stil te staan, te voelen en tot rust te komen. Misschien rol je wel van het een in het ander en ga je hardlopen om je hoofd rust te geven. Of sta je alsmaar in de vooruit stand en vink je lijstje na lijstje af. Sta je nog wel in verbinding met je lijf? Vaak is het zo dat je hoofd verder is dan je lijf. Niets om jezelf te verwijten want het is ons hele leven aangeleerd dat momenten van vertragen, stilstaan en reflecteren niet in dit plaatje thuishoren. Hierdoor raak je het contact met wat je echt wil kwijt. Wil je leren hoe je je hoofd weer kunt ontspannen en je gevoelens beter kunt herkennen? Als coach uit IJsselstein ontmoet ik je graag tijdens een sessie in de natuur.
Aanbod

Maak kennis met jouw coach in IJsselstein

Ben je op zoek naar een coach in IJsselstein waar je in de natuur tot rust en inzicht komt? Als coach begeleid ik jou op een natuurlijke manier en help ik je rust te vinden in je hoofd en te aarden in jouw leven. We kijken samen wat jou kan helpen en wat bij jou past. Tijdens een sessie in de natuur hebben we gesprekken over jouw levensverhaal, of over voeding, structuur en slaap. Door het zijn in de natuur kunnen we meer bij de emoties en gedachtes die vastzitten of juist loskomen. Ik maak gebruik van systemisch werk, familieopstelling. Dit laat je zien en voelen waar bepaalde gevoelens vandaan komen. Wil je meer weten over mijn werkwijze als coach in Utrecht en omgeving? Of ben je op zoek naar een coach in Utrecht waar burn-out herstel centraal staat? Neem telefonisch contact op via: +316 251 10 500
Over mij

Kies jouw coachtraject

Het lopen en zijn in de natuur helpt om op onderzoek te gaan, en om woorden en antwoorden te vinden op vragen die er spelen. Het is heilzaam en geeft ontspanning zodat je makkelijker tot de kern komt. Er komt meer los en in beweging en het geeft ook 'lucht' in een gesprek. Je eigen weg lopen is letterlijk aanwezig. Wil je vrijblijvend kennismaken om je eigen stroom te leren volgen? Maak dan een afspraak voor een kennismaking. Door het zijn in de natuur, kun je weer leven naar je natuur. Neem direct contact op om een afspraak te maken.
Neem contact op

Contact opnemen met mij?