Coach IJsselstein

Vind jouw coach in IJsselstein

Loopt je hoofd en lichaam over? Wil je weer in verbinding komen te staan met wat je voelt in je lijf? Als coach uit IJsselstein wandel ik graag met je de natuur in. Dit kan in omgeving IJsselstein in maar we kunnen ook uitweiden naar de regio Utrecht, De Bilt of Driebergen. Tijdens een wandeling help ik jou te vertragen, stil te staan, te voelen en tot rust te komen. Misschien rol je wel van het een in het ander en ga je hardlopen om je hoofd rust te geven. Of sta je alsmaar in de vooruit stand en vink je lijstje na lijstje af. Sta je nog wel in verbinding met je lijf? Vaak is het zo dat je hoofd verder is dan je lijf. Niets om jezelf te verwijten want het is ons hele leven aangeleerd dat momenten van vertragen, stilstaan en reflecteren niet in dit plaatje thuishoren. Hierdoor raak je het contact met wat je echt wil kwijt. Wil je leren hoe je je hoofd weer kunt ontspannen en je gevoelens beter kunt herkennen? Als coach uit IJsselstein ontmoet ik je graag tijdens een wandeling in de natuur.
Aanbod

Maak kennis met jouw coach in IJsselstein

Ben je op zoek naar een coach in IJsselstein waar je in de natuur tot rust en inzicht komt? Als wandelcoach begeleid ik jou op een natuurlijke manier en help ik je rust te vinden in je hoofd en te aarden in jouw leven. We kijken samen wat jou kan helpen en wat bij jou past. Tijdens een wandeling in de natuur hebben we gesprekken over jouw levensverhaal, of over voeding, structuur en slaap. Door het wandelen lopen we samen door de emoties en gedachtes die vastzitten of juist loskomen. Afhankelijk van jouw behoeftes kunnen we een familieopstelling doen in de natuur. Dit laat je zien en voelen waar bepaalde gevoelens vandaan komen. Wil je meer weten over mijn werkwijze als wandelcoach in Utrecht en omgeving? Of ben je op zoek naar een coach in Utrecht waar burn-out herstel centraal staat? Neem telefonisch contact op via: +316 251 10 500
Over mij

Kies jouw coachtraject

Het wandelen in de natuur helpt om op onderzoek te gaan, en om woorden en antwoorden te vinden op vragen die er spelen. Het is heilzaam en geeft ontspanning zodat je makkelijker tot de kern komt. Er komt meer los en in beweging en het geeft ook 'lucht' in een gesprek. Je eigen weg of spoor lopen is letterlijk aanwezig. Mijn aanbod als coach in IJsselstein richt zich uitsluitend op wandelcoachtrajecten waarbij je kunt kiezen uit verschillende pakketten. Wil je vrijblijvend kennismaken? Laten we dan een ommetje maken waarbij we jouw hulpvraag verkennen. Als je kiest voor het wandelcoachtraject gaan we in 5 wandelingen aan de slag met jouw hulpvraag. Kijk ook in de agenda voor de seizoens- en themawandelingen die ik in kleine groepjes organiseer. Kom terug naar je eigen natuur door het zijn in de natuur. Neem direct contact op om één van de pakketten aan te vragen.
Neem contact op

Contact opnemen met mij?