Burn-out Utrecht

Coaching in Utrecht waar burn-out herstel centraal staat

Ben je op zoek naar coaching in Utrecht waar burn-out herstel centraal staat? Als ervaringsdeskundige en coach uit IJsselstein begeleid ik je graag bij het herstellen van je burn-out. Dit doe ik door je op een natuurlijke manier te begeleiden. Daarbij help ik je om rust te vinden in je hoofd en te aarden in je lichaam. Voor de start van een wandelcoachingstraject bepalen we eerst samen wat jou kan helpen en wat bij je past. Tijdens de wandelingen krijgen we stap voor stap meer zicht op je denkpatronen en gaan we eventuele negatieve gedachtes doorbreken. Daarnaast leer je om te gaan met je emoties en gevoelens.
Aanbod

Wat levert wandelcoaching jou op?

Gedurende het coachingstraject ontdek je wat bij je past qua beweging, ontspanning en voeding. De vraag: ‘Wie ben ik?’, vormt een ander uitgangspunt tijdens de wandelingen. Je wordt bewust van jouw kwaliteiten en wat er voor jou belangrijk is op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Wil je herstellen van een burn-out maar weet je niet waar je moet beginnen en woon je in omgeving Utrecht? Mijn burn-out hersteltraject helpt je om evenwicht te vinden tussen je hoofd en hart. Heb je vragen? Neem gerust contact op door te bellen naar: +316 251 10 500.
Over mij

Terugdringen van diagnose burn-out in Utrecht

Helaas wordt de diagnose burn-out in Utrecht nog vaak gesteld. Als wandelcoach in Utrecht en omgeving wil ik graag helpen om dit aantal terug te dringen. Met behulp van coaching tijdens het wandelen kun je weer gezond worden en heel worden op een natuurlijke manier. Zo ben je er na het traject klaar voor om je eigen spoor te gaan volgen voor het maken van een sterke verbinding met jouw diepste zelf. Tussen de wandelafspraken door krijg je oefeningen en tips mee over wat je kunt aanpassen of veranderen om jou te helpen even stil te staan of stappen te maken. Je komt in verbindingen met je hoofd en lijf waardoor de kans op een burn-out minder aanwezig is.
Neem contact op

Op ontdekkingstocht in de natuur

Het aantal diagnoses burn-out in Utrecht laat zien dat veel mensen vergeten om even stil te staan en tijd te nemen voor reflectie. Tijdens wandelingen gebruiken we daarom niet alleen ons hoofd maar staan de zintuigen ook centraal. Daarnaast staan we stil bij je gevoelens wat je misschien niet meer gewend bent. Door te gaan wandelen in de natuur worden gedachten en gevoelens minder heftig naast die grote boom, het groen en onder het blauwe hemeldek. Het relativeert, ontspant en daardoor zie je in de natuur andere patronen die verder kunnen helpen en van betekenis voor jou zijn. Wil je herstellen van een burn-out in Utrecht of omgeving? Neem direct contact met mij op om een afspraak in te plannen.
Bel ons

Contact opnemen met mij?